Barcelona

Abrigueu-vos que fa fred

Un fort anticicló, situat a Portugal, abraça tot el Mediterrani. A casa nostra es mantindrà l'estabilitat i el cel força serè.

RedaccióActualitzat
Divendres amb cel enteranyinat
Petites novetats es veuran a l'estat del cel de divendres. Una lleugera entrada d'aire fred arribarà a territori enemic, és a dir, anticiclònic. La batalla la guanyarà l'anticicló, però no sense conseqüències. Si bé no s'esperen grans canvis en el temps, sí que tindrem un sol esmorteït. Un mantell de núvols alts (cirrustrats i altostrats) cobrirà tota la península Ibèrica. A primera hora del matí, el sol lluirà amb més força, però en canvi, amb el pas de les hores el cel serà cada cop més blanquinós, el sol menys intens i translúcid. Fins i tot, localment quedarà cobert.
La presència dels núvols alts no treu que de bon matí no apareguin les boires, ben bé tot el contrari, podran ser més extenses a la Depressió Central i tornar a la ciutat de Lleida.
A la tarda hi haurà alguns núvols pocs importants a la costa central nord i sud de la Costa Brava.

De bon matí tornarà a fer fred, amb glaçades a tot el Pirineu. Les mínimes seran similars a les de dijous, és a dir, valors negatius al Pirineu, entre els 2 i 5 graus a l'interior i per sota dels 10 a la costa. Hi haurà situació d'inversió tèrmica forta a les valls del Pirineu. Les temperatures màximes tiraran una mica enrere, i faran que la sensació de fred augmenti i més tenint en compte que el sol escalfarà poc.

I per al cap de setmana...
Tot queda igual. Dissabte amb sol i núvols alts i diumenge temps més assolellat, amb alguns núvols. Les temperatures es mouran ben poc, potser les mínimes no seran tan fredes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut