Futbol

Abidal serveix d'exemple de superació per a un adolescent amb un tumor al cap

En una carta al director del diari "La Vanguardia", el pare de l'adolescent explica com el jugador blaugrana va visitar el seu fill de 15 anys afectat per un tumor al cap. Aquest pare ha volgut agrair el gest del jugador, que va animar al seu fill per lluitar per superar la malaltia. En un principi, el noi va penjar una samarreta d'Abidal a l'habitació de l'hospital on havia de ser intervingut del tumor per animar-se a superar amb èxit l'operació. Posteriorment, quan els jugadors del Barça visitaven l'hospital on estava ingressat l'adolescent, Eric Abidal va anar a visitar-lo a la seva habitació i els dos es van fondre en una emotiva abraçada.

Actualitzat
La història l'explica el pare del noi, J. García Serra, en una carta al director que aquest diumenge publica el diari 'La Vanguardia'. En la carta, el pare explica que la vigília de l'operació els van dir que el seu fill tenia al cap "el mateix que ha tingut Abidal al fetge". El noi li va demanar al seu pare que li comprés una samarreta del jugador del Barcelona: "Lluitaré com ell i guanyaré la meva Champions". Va entrar al quiròfan amb la samarreta i la va tenir penjada al capçal del llit durant tota la seva estada hospitalària. Posteriorment, el pare es va trobar en una botiga Eric Abidal:
"Li vaig explicar el nostre cas, li vaig ensenyar la samarreta que el meu fill tenia a l'hospital i li vaig agrair la força que ens havia donat amb el seu exemple", explica el pare.

Cinc mesos després, el 5 de gener, alguns futbolistes del Barça van visitar l'hospital on el noi estava hospitalitzat. Entre ells, Abidal, que va anar a visitar la planta on està ingressat l'adolescent. "Quan Abidal va entrar a l'habitació, va abraçar el meu fill, que, per primera vegada, plorava sense consol", explica el pare a la carta. "Vinga, vinga, germà, que jo sóc aquí per animar-te. Jo també estic lluitant contra aquesta malaltia i muntaré una fundació que alegri i faci massatges als nois malalts."

El pare explica que el defensa es va mostrar "afectuós, tendre, simpàtic" i que no va parar d'abraçar el noi durant deu minuts. "Tots estàvem molt emocionats i agraïts. Abans d'anar-se'n, en fer un comentari del seu rellotge, es va treure un Rolex Daytona i li va posar al nen: 'Té, vull que te'l quedis. Darrere està gravat el meu nom'", escriu el pare. J. García Serra acaba explicant a la carta que "va ser impossible" fer desistir el jugador i tornar-li el rellotge, i assegura que Abidal va dir: "El que val ja no m'importa. Vull que ell estigui feliç". El pare assegura que la família no sabia com agraïr a Abidal la seva atenció i la seva generositat: "El mínim que podíem fer era escriure aquesta carta".
Anar al contingut