Barça

Abidal i el seu cosí evolucionen bé del trasplantament de fetge

Mentre el Barça jugava dimarts al Camp Nou, Éric Abidal era en un quiròfan de l'Hospital Clínic de Barcelona, on li practicaven el trasplantament de fetge. Encara no hi ha cap comunicat mèdic sobre l'estat del defensa, però se sap que la intervenció va anar bé. Ho ha confirmat el representant del futbolista. Ara s'haurà d'esperar l'evolució, especialment els dos primers dies. Aleshores seria quan podria rebre les primeres visites dels seus companys. Aquest matí han passat pel centre hospitalari els familiars més pròxims, i també el representant del futbolista.

Actualitzat
"Les notícies que tenim ara mateix són encoratjadores, però, sobretot, sabem que les pròximes hores seran primordials perquè tot vagi bé. Ens ha mostrat un gran somriure. És una cosa molt important per a ell, el que li dóna força, i és per això que ara parlo amb vosaltres, perquè l'Éric m'ha demanat que donés les gràcies a tots els socis, a tots els catalans i espanyols, i també al món sencer, perquè ha rebut missatges de suport d'arreu del món desitjant-li que es recuperi", ha dit David Venditelli, el representant del jugador.

Abans ja havia explicat el mateix el president del Barça, Sandro Rosell, que ha dit que si es concreta aquesta evolució favorable "avui pot ser un dia rodó, un dia fantàstic". El president barcelonista no ha volgut estendre's en més informació sobre l'operació de trasplantament de fetge, a la qual va ser sotmès ahir el futbolista francès, per desig de la família.

"Abidal i el seu cosí evolucionen bé i no puc passar d'aquestes paraules perquè la família ens ha demanat expressament no passar d'aquestes paraules", ha assenyalat el president del FC Barcelona en ser preguntat durant una roda de premsa que ha ofert juntament amb el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, per presentar un projecte solidari de sensibilització de l'atur juvenil.

Abidal va ser sotmès ahir a un trasplantament de fetge d'un donant viu -el seu cosí- a l'Hospital Clínic de Barcelona, en una intervenció que va durar moltes hores i es va prolongar fins a molt entrada la nit.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut