Actualitat grana

Abel Buades reconeix que l'equip grana té por de perdre i que això els bloqueja

Fa uns dies, l'entrenador del Nàstic va revelar que un psicòleg està treballant per millorar el rendiment de l'equip. Sembla que de feina no n'hi faltarà, perquè estan amb l'aigua al coll i a tocar del descens. Aquest dimarts, un dels líders del vestidor, Abel Buades, ha reconegut que l'equip grana comença a tenir por de perdre i això els bloqueja en molts partits. Per això, el primer que ha fet Ferrando en sortir al camp d'entrenament ha estat reunir-se amb els tres capitans de la plantilla. Pinilla, Campano i Mingo han intercanviat impressions amb l'entrenador.

Actualitzat

Potser aquesta xerrada forma part de la teràpia del psicòleg que tracta l'equip des de fa una setmana. Des del vestidor, ja hi ha un primer diagnòstic: l'equip té por de perdre.

Després d'haver empatat a Albacete, només el "goal average" salva l'equip de la zona de descens. I, a més, ara comença un tràngol a la lliga: 5 dels 7 pròxims rivals són aspirants a l'ascens. De moment, per aquest dissabte, encara hi ha dos homes a la llista de la infermeria: Òscar López i Antonio López.

Anar al contingut