El gos abandonat demana entrar al cotxe moments abans que els propietaris marxin
El gos abandonat demana entrar al cotxe moments abans que els propietaris marxin
Regne Unit

Abandonen el gos de matinada i una càmera de vigilància ho grava

Ha passat al Regne Unit, i una protectora d'animals busca els propietaris que el van abandonar

RedaccióActualitzat

Unes imatges gravades per una càmera de vigilància en un carrer del Regne Unit mostren com els propietaris d'un gos l'abandonen a les 5 de la matinada.

Va passar el 17 de desembre en una zona residencial del poble de Trentham, al centre d'Anglaterra, i els propietaris no devien imaginar-se que a la casa del costat hi havia una càmera a la paret.

Al vídeo es veu com un home baixa d'un cotxe amb el llit del gos a la mà, com el gos l'acompanya juganer i, quan es pensa que no el veu, llança el llit a terra i surt corrents:

 

 

La seqüència no arriba als 2 minuts, però permet veure l'actitud d'abandonadors i abandonat: el gos sembla content de poder córrer lliurement, i el cotxe, que condueix una altra persona, triga a arrencar, aparentment per por d'atropellar-lo en la fugida.

El gos el va trobar un veí i ja té nom nou: li han posat Snoop, que es pot traduir com a "tafaner". La protectora d'animals RSPCA se n'ha fet càrrec.


Han escanejat el microxip

Aquesta protectora també va aconseguir el vídeo de l'abandonament i dilluns va divulgar el cas, amb l'esperança que les imatges permetran localitzar els expropietaris del gos.

Segons ha explicat Natalie Perehovsky, treballadora de RSPCA, el gos té uns 2 anys, és un bull terrier i porta microxip:

"Els veterinaris han escanejat el microxip i hem identificat dos propietaris anteriors a l'àrea de Birmingham, però no creiem que siguin els que ara el tenien i, per tant, creiem que no són els responsables de l'abandonament."

ARXIVAT A:
Maltractament animal
Anar al contingut