Abandona un camió en flames a l'AP-7 i el troben begut i estirat al voral a uns 20 metres
Un testimoni va avisar que un transportista conduïa fent ziga-zagues (Mossos)

Abandona un camió en flames a l'AP-7 i el troben begut i estirat al voral a uns 20 metres

El conductor multiplicava per set la taxa d'alcoholèmia i ha estat denunciat per dos delictes contra la seguretat viària

Actualitzat
TEMA:
Policial

Un camió en flames al voral de l'AP-7 a Sant Gregori, al Gironès. Això és el que s'han trobat als Mossos quan han arribat al punt indicat en una trucada d'alerta.

Un testimoni va avisar pels volts de les onze de la nit d'aquest dimarts que un transportista conduïa fent ziga-zagues. Més endavant, un altre conductor va avisar que havia vist que sortien guspires de les rodes d'un vehicle.

Quan els agents hi van arribar van trobar el vehicle en flames. Transportava sabó i roba. Els bombers van apagar el foc i van veure que dins el vehicle no hi havia ningú.

Finalment, van localitzar el camioner a uns vint metres, en un turó, estirat darrere uns matolls, i quan els agents s'hi van acostar van veure que clarament anava begut. A la prova d'alcoholèmia, multiplicava per set la taxa permesa.

Per això, l'home ha estat denunciat per dos delictes contra la seguretat viària: conduir sota els efectes de l'alcohol i provocar un greu risc de circulació per a la resta d'usuaris. Està pendent de passar a disposició judicial.

ARXIVAT A:
PolicialTrànsit
Anar al contingut