Nova jornada d'incidents a Caracas (Reuters)
Nova jornada d'incidents a Caracas (Reuters)
Caracas

A Veneçuela ja han mort 24 persones en un mes de mobilitzacions contra Maduro

El president del país no s'immuta i apareix en un vídeo jugant a beisbol i afirmant que està lluitant per controlar la violència de grups mercenaris contractats per crear caos

RedaccióActualitzat

Continua el degoteig de morts a Veneçuela durant les protestes de l'oposició contra el govern de Nicolás Maduro. El balanç de les últimes hores deixa 3 morts. Una de les víctimes participava en una manifestació opositora, i dues, a favor de l'executiu del president veneçolà. Totes les víctimes ho són per ferida de bala.

El balanç de morts a Veneçuela des del començament, ara fa un mes, de les manifestacions i protestes és de 24, mentre que els ferits i detinguts es compten per centenars. L'oposició a Maduro, que reclama eleccions anticipades, ha fet una crida a repetir les protestes aquest dimecres.

 

 

I enmig d'aquesta situació, Maduro ha aparegut en un vídeo jugant a beisbol. Mentre té la pilota a les mans, el líder veneçolà diu que la violència al país la provoquen mercenaris i criminals que seran perseguits per la justícia:

"Estem treballant perquè es mantingui el diàleg amb el Vaticà, amb la comunitat internacional, o per controlar la violència de grups mercenaris contractats per crear caos. Són bandes criminals que volen practicar el terrorisme. I qui guanyarà? Guanyarà la pàtria, la pau. Guanyarà Veneçuela. Ànim, Veneçuela! Anem endavant, amb tot el suport d'un món que vol pau."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut