Natalia Escudero, la reportera a qui li ha tocat la grossa de Nadal
Natalia Escudero, la reportera a qui li ha tocat la grossa de Nadal
Sant Vicent del Raspeig

Una periodista diu que li toca la grossa en directe: "Demà no aniré a treballar!"

En una connexió posterior, Natalia Escudero aclareix que no li havia tocat la grossa però sí un bon pessic i la loteria d'haver conegut la gent concentrada davant del bar Pepe

RedaccióActualitzat

El primer premi del sorteig de la loteria de Nadal, el 26590, s'ha venut majoritàriament a Salou, Súria i Barcelona, però alguns dècims s'han repartit en altres poblacions de l'estat, com és el cas de Sant Vicent del Raspeig, a l'Alacantí.

El bar Pepe ha repartit 40 dècims del 26590, és a dir: 16 milions d'euros. Fa 30 anys que el Basilio, el propietari, compra el mateix número per vendre'l al seu establiment, i aquesta persistència ha donat el seu fruit.

Aquest matí, davant del bar, s'hi han reunit nombrosos clients del Basilio, la família i, per descomptat, molts periodistes que volien immortalitzar els moments d'alegria que sempre acompanyen aquestes celebracions.

 

Però la sorpresa ha estat quan Natalia Escudero, una reportera de Televisió Espanyola, ha declarat enmig dels crits i banyada amb cava que a ella també li havia tocat la grossa i que dilluns ja no pensava anar a treballar.

La reportera acostuma a freqüentar aquest poble i sembla que hauria comprat un dècim. Sense ser-ne massa conscient, doncs, Natalia Escudero s'ha convertit en la protagonista de la festa:

 

 

En una connexió posterior, Natalia Escudero ha volgut aclarir que en realitat no li havia tocat la grossa però sí un bon pessic i la loteria d'haver conegut tota aquella gent que aquest diumenge estava concentrada davant del bar Pepe:

 

 

Tant si li ha tocat la grossa de Nadal com si no, Natalia Escudero ha estat aquest diumenge l'ànima de la festa a Sant Vicent del Raspeig.

ARXIVAT A:
Loteria
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut