En el seu últim vídeo ha revelat que el seu nom real és Alex
En el seu últim vídeo ha revelat que el seu nom real és Alex (YouTube)

"A reveure, nerds", el missatge pòstum del youtuber Technoblade, mort als 23 anys

El seu pare ha llegit el text que el jove va deixar per als seus seguidors

RedaccióActualitzat

"Si esteu veient això, és que estic mort". Així de contundent comença el missatge pòstum que el youtuber Technoblade ha deixat per als seus seguidors.

En un vídeo penjat a YouTube, el pare de Technoblade ha llegit el missatge que ha deixat als més de 12 milions de seguidors del seu canal sota el títol "So long nerds", "A reveure, nerds". La paraula "nerd", de difícil traducció, es fa servir per referir-se a persones amb un especial interès pels ordinadors, la tecnologia o la ciència. Normalment, destaquen per les seves altes capacitats intel·lectuals, però són de caràcter tímid i sovint amb dificultats per socialitzar.

En el mateix vídeo Technoblade ha revelat el seu nom real, Alex, recordant l'època en què va fer creure als seus seguidors que es deia Dave.


En el seu missatge, Technoblade ha agraït als seus seguidors el suport durant tots aquests anys, que ha qualificat "dels més feliços" de la seva vida. "Si tingués 100 vides més, escolliria ser Technoblade en totes i cadascuna de les ocasions". 

Technoblade va començar a penjar vídeos a YouTube fa vuit anys, on comentava les seves partides de Minecraft. També tenia un canal de Twitch on retransmetia en directe, amb més de 850.000 seguidors.

Fa gairebé un any que va anunciar que tenia un sarcoma, un tipus de càncer que afecta els ossos i la musculatura.

Les xarxes s'han omplert de missatges de condol. El web oficial de Hypixel, un servidor de minijocs de Minecraft, ha habilitat un llibre de condolences virtuals on centenars de seguidors han escrit missatges en memòria del youtuber.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials Videojocs
Anar al contingut