À Punt Ràdio s'ha inaugurat amb el magazín "Al ras", presentat per Jèssica Crespo
À Punt Ràdio s'ha inaugurat amb el magazín "Al ras", presentat per Jèssica Crespo

À Punt, la nova ràdio pública valenciana arrenca les emissions

L'emissora estrena programació després de quatre anys de l'apagada de Ràdio Nou

RedaccióActualitzat

La nova ràdio pública del País Valencià, À Punt, ha arrencat les emissions. Quatre anys després de l'apagada de RTVV, la ràdio ha estat el primer mitjà públic de recuperar la programació.

La presentadora del magazín "Al ras", Jèssica Crespo, ha estat la veu inagural de la ràdio. El magazín diari s'emetrà cada matí de dilluns a divendres i ha donat la benvinguda a la ràdio:

Durant la primera emissió, s'han presentat tots els seus col·laboradors, que parlaran de medi ambient, cultura o feminisme, entre altres:

Una programació variada

Com han compartit a la seva pàgina web, la ràdio tindrà una programació ben variada amb col·laboradors diversos. À Punt engega amb deu programes, de moment sense informatius, i amb 28 hores de continguts cada setmana.

Alguns dels continguts que apareixeran a la ràdio seran: "Territori sonor", un magazín musical diari presentat per Amàlia Garrigós, i "Animalades", un espai setmanal d'entreteniment per a tota la família sobre el món dels animals presentat per Joan Espinosa, entre altres.

L'obertura de la ràdio és el primer pas d'un procés que vol aconseguir una nova televisió a la primavera.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut