Paquets de marihuana interceptats pels Mossos d'Esquadra (@mossos)
Paquets de marihuana interceptats pels Mossos d'Esquadra (@mossos)

A la presó un camioner sense carnet que portava 21 quilos de marihuana al vehicle

Els fets van passar a l'AP-7, al terme d'Aiguaviva, quan un control rutinari dels Mossos va aturar el conductor i va descobrir la droga

AgènciesActualitzat

Un camioner que circulava amb el carnet suspès judicialment ha estat interceptat a Aiguaviva, al Gironès, en un control dels Mossos, que han trobat 21,3 quilos de marihuana a l'interior del vehicle, per la qual cosa l'home ha estat enviat a presó.

Segons la policia catalana, aquest veí de Figueres, de 39 anys, està acusat d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, encara que també se li han obert diligències per conduir sense permís en vigor.


Els fets van passar 2 de juliol a l'autopista AP-7 a Aiguaviva durant un control que els Mossos fan regularment a vehicles lleugers.

Cap a tres quarts de dues de la tarda, una patrulla va parar un camió de petites dimensions, va identificar el conductor i, en comprovar que circulava amb el carnet suspès, va procedir a revisar la càrrega.

Els agents van sentir una forta olor a marihuana que procedia d'una capsa precintada que contenia un congelador; a l'interior hi havia dinou paquets de droga.

En total, la càrrega era de 21,3 quilos que, al mercat, tindrien un cost de 37.253 euros, de manera que es va procedir a la detenció del conductor, que tenia antecedents i que, després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, va ingressar a la presó.

 

ARXIVAT A:
DroguesMossos d'Esquadra
Anar al contingut