Els fets van passar el 8 de setembre (Guàrdia Civil)

A presó tres acusats d'una violació múltiple a Torrevella, al Baix Segura

Els fets van passar el 8 de setembre i la víctima, una noia de 18 anys que estava de vacances, els va denunciar la mateixa nit de l'agressió

Actualitzat

El jutjat número 1 de Torrevella ha ordenat l'ingrés a presó de tres dels quatre acusats per la violació múltiple d'una jove de 18 anys. Els fets, segons la Guàrdia Civil, van passar el 8 de setembre, quan la víctima estava de vacances a Torrevella, al Baix Segura, amb una amiga.

Les dues turistes havien sortit a sopar a una zona d'oci de la localitat quan un dels denunciats es va acostar a la víctima en un moment en què es va quedar sola. Segons la investigació, l'home va començar a parlar amb ella i la va convèncer perquè l'acompanyés a un apartament allunyat del lloc on eren.

Segons la reconstrucció que han fet els agents, un cop a l'apartament, l'home la va violar i posteriorment la van agredir dos homes més que eren a l'habitatge. Un quart home, que no va participar en l'agressió però que era al lloc dels fets en el moment en què van passar, ha quedat en llibertat amb mesures cautelars.

Els agents van poder recollir diverses proves (Guàrdia Civil)

La noia es va poder escapar dels seus agressors i uns vianants la van ajudar i acompanyar a la caserna de la Guàrdia Civil, on va denunciar l'agressió. El fet que denunciés just després de ser agredida va permetre als agents iniciar ràpidament una investigació i recollir nombroses proves dels fets.

L'equip especialitzat en violència contra la dona i el menor de la comandància de la Guàrdia Civil d'Alacant ha comptat amb la col·laboració de les autoritats franceses, a través de l'Europol i el Centre de Cooperació Policial Duaner, per resoldre el cas.

Els quatre detinguts tenen entre 19 i 30 anys, i en el moment dels fets estaven de vacances a Torrevella. Els tres presumptes autors materials de la violació han ingressat a la presó, mentre que un quart detingut ha quedat en llibertat, però se l'acusa de còmplice i no pot sortir de l'Estat.

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexual
Anar al contingut