Una càmera de seguretat grava el lladre parlant pel mòbil en un dels portals de l'Eixample on va robar una dona d'edat avançada (Horitzont…
Una càmera de seguretat grava el lladre parlant pel mòbil en un dels portals de l'Eixample on va robar una dona d'edat avançada (Horitzontal).

A presó per robar joies pel mètode de l'estrebada a dones grans dins el portal de casa seva a l'Eixample

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts 5 de juny un home de 38 anys com a presumpte autor de set robatoris amb violència i\/o intimidació a dones grans al districte de l'Eixample de Barcelona. El lladre seleccionava víctimes d'edat avançada, les seguia i quan la dona entrava al portal de casa seva el pispa hi entrava ràpidament darrere fent veure que parlava pel telèfon mòbil. Pujava a l'ascensor amb ella i després li feia una estrebada a les joies que portava i fugia a través de l'ascensor o les escales. Ho va fer en set ocasions, sis en edificis del districte de l'Eixample i un en un immoble d'Horta-Guinardó, i en tres dels casos les víctimes van patir lesions. Actuava en una zona propera al seu domicili. Els investigadors de la policia van identificar l'autor dels fets, que va ser arrestat a les rodalies de casa seva. Més tard, els agents van fer una entrada al seu domicili i van recuperar la roba que utilitzava en els robatoris i les joies sostretes, valorades en uns 10.000 euros. Les víctimes també van identificar el lladre.

El detingut, de nacionalitat colombiana, va passar a disposició judicial dijous, 7 de juny, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarta relacionar-lo amb més fets.

Anar al contingut