El detingut escollia les víctimes menors d'edat que utilitzaven el mòbil pel carrer i aprofitava per assaltar-les quan entraven al portal de ca…
El detingut escollia les víctimes menors d'edat que utilitzaven el mòbil pel carrer i aprofitava per assaltar-les quan entraven al portal de casa
Barcelona

A la presó per assaltar menors d'edat amb un ganivet per robar-los el mòbil a Barcelona

El detingut escollia les víctimes menors d'edat que utilitzaven el mòbil pel carrer i aprofitava per assaltar-les quan entraven al portal de casa; en un dels casos, també hauria agredit sexualment una noia major d'edat

RedaccióActualitzat

Un home de 29 anys acusat d'assaltar menors d'edat amb un ganivet per robar-los el mòbil al districte de Sant Martí de Barcelona ha ingressat a la presó. A una de les víctimes, que era major d'edat, la va agredir sexualment després d'agafar-li el telèfon.

Els primers casos van passar a finals de novembre i el "modus operandi" era sempre el mateix. El detingut escollia les víctimes menors d'edat que utilitzaven el mòbil pel carrer i aprofitava per assaltar-les quan entraven al portal de casa seva. Sempre les amenaçava amb un ganivet i els deia que les mataria si no li donaven el mòbil.

Amb el testimoni de les víctimes i les imatges de les càmeres de vigilància de diversos edificis, els agents van poder fer un retrat de l'agressor.

Diumenge passat, una patrulla de seguretat ciutadana el va identificar pel carrer seguint una menor que mirava el seu telèfon mòbil fins que es va reunir amb un grup d'amics. L'home va desistir aleshores de seguir-la i va tornar al punt on l'havien vist en el primer moment. Una actitud que va fer sospitar els agents, que van decidir seguir-lo i, finalment, el van detenir.

Els Mossos li atribueixen fins a sis robatoris amb violència, a tres nois i tres noies, i una agressió sexual. El detingut ja ha ingressat a la presó per ordre judicial.

 

Anar al contingut