El moment de la detenció a Saragossa de la parella

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d'una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Catalunya, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors

Actualitzat

La justícia aragonesa ha enviat aquest diumenge a presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d'una nena de dos anys, filla de la detinguda.

Es tracta d'una dona de 28 anys i un home de 33 que van ser detinguts aquest divendres. Els fets havien passat el dia anterior, quan la mare va demanar auxili als veïns perquè la seva filla de dos anys no respirava. Segons el seu relat, la nena, que presentava diversos cops, havia caigut.

Fonts de la policia aragonesa han informat de la decisió judicial després de prendre declaració als dos detinguts, que estan acusats de l'assassinat de la petita, i després dels resultats de l'autòpsia.

La parella té uns altres tres fills, que ara estan sota la protecció del govern aragonès. Segons l'agència EFE, que cita fonts de l'executiu, es tracta d'una família que va viure a Catalunya, on se'ls va retirar la custòdia dels fills, que van estar a càrrec de la família extensa durant dos anys. Després d'un procés judicial, els pares en van recuperar la custòdia.

Els Serveis Socials del govern de l'Aragó van tenir coneixement de la situació familiar al setembre i van obrir un expedient. A l'octubre el cas es va portar a la Fiscalia, després de la negativa dels pares de respondre els requeriments dels equips de Serveis Socials.

El Departament de Ciutadania i Drets Socials ha informat que col·labora amb la justícia i que no pot oferir més informació perquè el cas està judicialitzat i hi ha implicats menors emparats i protegits.

Anar al contingut