Els Mossos d'Esquadra van detenir els cinc homes que van apallissar-ne un altre diumenge a la Rambla del Raval
Els Mossos d'Esquadra van detenir els cinc homes que van apallissar-ne un altre diumenge a la Rambla del Raval

A presó els cinc detinguts per apallissar un home per robar-li un rellotge al Raval

Als cinc agressors se'ls investiga per un delicte de robatori amb violència

Actualitzat

La titular del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona ha decretat presó provisional, comunicada i sense fiança per als cinc joves detinguts diumenge per agredir a un home per intentar robar-li el rellotge a la Rambla del Raval.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat que aquest dimecres han passat a disposició judicial i se'ls investiga per un delicte de robatori amb violència.

Els fets van passar diumenge cap a quarts de sis de la tarda a la Rambla del Raval, quan un home i una dona passejaven pel barri i cinc persones van agredir l'home per intentar robar-li el rellotge de luxe que portava.

L'home va resistir-se i va intentar escapar-se de l'acció dels joves, que el van llançar a terra i van colpejar-lo insistentment. Agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar i detenir els agressors.

 

 

Des de l'inici de la desescalada, els Mossos han activat a Barcelona diferents dispositius per minimitzar l'acció de la delinqüència, que s'havia reduït durant el confinament. Tot i l'augment de l'activitat delictiva, les xifres han baixat respecte del mateix període de l'any passat.

ARXIVAT A:
PolicialSeguretat
Anar al contingut