Imatge de la platja de La Farella, a Llançà, Alt Empordà (Toni Noguera)
Imatge de la platja de la Farella, a Llançà, Alt Empordà (Toni Noguera)

A la presó després d'atracar amb un fusell de pesca cinc joves en una platja de Llançà

El sospitós, que va ser detingut a Llançà mateix, va robar els telèfons mòbils dels joves que es trobaven a la platja de la Farella, de matinada, jugant a cartes

Redacció / AgènciesActualitzat

Cinc joves estaven jugant a cartes a la platja de la Farella, a Llançà (Alt Empordà) quan un home els va atracar amenaçant-los amb un fusell de pesca. Segons expliquen els Mossos en un comunicat, els fets van tenir lloc el 24 de juliol, cap a les quatre de la matinada.

L'home, de 26 anys, se'ls va acostar per demanar-los tabac, però quan li van dir que no en tenien va treure el fusell de pesca submarina que portava amagat sota la samarreta.

L'atracador els va exigir que li lliuressin els seus telèfons mòbils i, un cop els va tenir, va marxar del lloc dels fets.

Els Mossos van obrir una investigació que ha acabat amb la identificació i detenció d'un sospitós, el 2 d'agost, a Llançà mateix.

Li atribueixen cinc delictes de robatori amb violència i intimidació. El detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres dijous, i ha ingressat a la presó preventivament.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut