Imatge d'arxiu de Joaquim Forn
Imatge d'arxiu de Joaquim Forn

A l'espera que el Suprem decideixi si manté Forn a presó

Actualitzat

Acusació particular i fiscalia ja han fet les seves peticions. Els primers demanen mantenir a presó Joquim Forn, mentre que la fiscalia ha demanat la seva lliberat sota finaça de 100.000 euros.

Els fiscals del Suprem han demanat que surti d'Estremera si paga 100.000 euros de fiança. No perquè ells hi estiguin d'acord, sinó perquè ho ordena el fiscal general de l'Estat. Per Sánchez Melgar, el risc de fuga és nul, ha aparegut la tuberculina i Forn està apartat de la vida política.

Aquest mateix dimecres alguns mitjans estatals s'han fet ressò d'unes informacions que indicaven que la decisió de la sala d'apel·lacions del Tribunal Suprem es decantava per mantenir Forn a presó. Aquest extrem, però, no ha estat confirmat oficialment.

Després de la petició de la fiscalia, s'esperava la posada en llibertat de Forn. Fins i tot l'advocat Jaume Alonso-Cuevillas es mostrava optimista en conèixer aquesta decisió del fiscal general, però ara la defensa ha d'esperar a la decisió sobre el recurs d'apel·lació contra la decisió del jutge Pablo Llarena del passat 2 de febrer.

L'exconseller d'Interior Joaquim Forn està ingressat a la presó d'Estremera des del 2 de novembre.

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155Rebel·lióSedició
Anar al contingut