Actualitat blaugrana

A l'espera d'Alves, el Barça intenta tancar el fitxatge del jugador de l'Arsenal Alexander Hleb

Mentre Txiki i Marc Ingla treballen a Sevilla els últims serrells per tancar la incorporació de Dani Alves, el Barça podria anunciar aviat la contractació d'un nou fitxatge. Es tracta del migcampista de l'Arsenal, Alexander Hleb. El bielorús, de 27 anys, acaba contracte amb els "gunners" la pròxima temporada i vindria per substituir Deco. El seu fitxatge es finançaria amb el traspàs de Giovani dos Santos al Tottenham, que s'ha formalitzat avui per uns sis milions d'euros més incentius.

Actualitzat

El davanter mexicà marxa de Barcelona rumb a Tottenham per incorporar-se als Spurs de Juande Ramos i gràcies al seu traspàs el Barça podrà tancar el que, segurament, serà el nou fitxatge blaugrana: Alexander Hleb. Amb els sis milions d'euros més cinc d'incentius que el club rebrà per l'adéu de Giovani, el Barça preveu finançar la incorporació del jugador bielorús de l'Arsenal.

Segons sembla, el club català té pràcticament lligat l'home cridat a substituir Deco. El bielorús acaba contracte amb els londinencs la pròxima temporada i això facilita la negociació tot i que l'Arsenal està disposat a recuperar els 15 milions d'euros que va pagar per ell fa tres anys a l'Stuttgart.

Pel que fa a Alves, Txiki Begiristain i Marc Ingla es troben a Sevilla negociant amb Del Nido la venda del lateral brasiler. El Barça ofereix 30 milions d'euros i els andalusos en volen 36. La diferència de sis milions d'euros es podria resoldre amb diferents incentius per rendiment.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut