El lot oficial està format per una samarreta, una banderola i un adhesiu.
El lot oficial està format per una samarreta, una banderola i un adhesiu.
Barcelona

A les botigues hi ha escassedat de samarretes grogues per la Via Catalana

L'Assemblea Nacional Catalana ha venut més de mig milió de samarretes grogues de la Via Catalana. Avui només en queden a la botiga de Vilaweb. El fenomen fa que sigui complicat trobar qualsevol samarreta de color groc als comerços. Els distribuïdors han esgotat l'estoc de les talles més comunes.

RedaccióActualitzat
L'Assemblea Nacional Catalana ha venut més de mig milió de samarretes grogues de la Via Catalana. Avui només en queden algunes a la botiga de Vilaweb a Barcelona, però el fenomen ha provocat també que a hores d'ara sigui complicat trobar qualsevol samarreta de color groc a les botigues.

El marxandatge de la Via Catalana i l'independentisme no ha parat d'augmentar amb nous productes des que es va fer oficial la convocatòria. I a hores d'ara, tot sembla apuntar que si l'any passat la gran manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona es va convertir en una marea d'estelades, enguany el color predominant serà el groc.

En només dos mesos, l'Assemblea ha comercialitzat mig milió de samarretes, a més de banderes i adhesius. El tresorer de l'organització, Oriol Sallas, considera que es tracta de la comercialització d'un producte de marxandatge més important de la història de Catalunya. Sallas destaca que aquest és l'únic mitjà de finançament de la Via Catalana perquè no s'ha volgut comptar amb cap tipus de subvenció.

Dels més de 500 punts de distribució dels productes de la Via Catalana a tot Catalunya, avui només queden samarretes a la botiga de Vilaweb a Barcelona.

Això ha fet que també sigui complicat trobar qualsevol samarreta de color groc als comerços. Algunes botigues reconeixen que han exhaurit les existències de samarretes grogues.

I pel que fa als distribuïdors, en tenen en estoc, però no de les talles més sol·licitades, que només podran oferir a partir de la setmana vinent.
Anar al contingut