Barcelona

A la venda l'abonament conjunt per a espectacles de dansa al Liceu, el TNC, el Mercat de les Flors i el Lliure

La dansa, al costat de germans artístics com el teatre o la música, és encara la disciplina escènica més oblidada malgrat els esforços que es fan per donar-li més presència. Una d'aquestes iniciatives és l'abonament conjunt per a espectacles de dansa programats al Gran Teatre del Liceu, el Teatre Nacional de Catalunya, el Mercat de les Flors i al Teatre Lliure durant la temporada 2008-2009. L'abonament, que permet assistir a set espectacles dels 11 que ofereixen aquests quatre teatres, ja es pot comprar per 140 euros, el que suposa un descompte d'entre el 20% i el 30% sobre el preu de les entrades. Per adquirir-lo es pot anar al Palau de la Virreina de Barcelona.

Actualitzat
Els abonats assistiran com a mínim a un espectacle en cada teatre. El Liceu proposa dos espectacles el curs vinent, dels quals se'n podrà escollir un; el TNC n'ofereix tres per escollir-ne dos; el Mercat de les Flors presenta quatre obres, de les quals se'n podran triar tres, i el Teatre Lliure dues, de les quals se'n podrà accedir a una amb l'abonament.

El nombre d'abonaments és limitat i es podran adquirir fins al 3 de desembre de 2008. Aquest és el quart any que s'ofereix aquest descompte, que té el suport de la Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació i de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona.
Anar al contingut