La platja de Els Muntanyans, a Torredembarra
La platja dels Muntanyans, a Torredembarra (Wikimedia Commons/Vriullop/CC BY-SA 3.0)

A la presó un home per intentar violar i ofegar una dona a la platja de Torredembarra

La víctima, una turista de 35 anys, passejava per la platja de nit quan un home la va arrossegar fins a l'aigua i va intentar violar-la i matar-la

Redacció/AgènciesActualitzat

Un home d'uns quaranta anys ha ingressat a la presó, acusat d'haver intentat violar i matar una dona que passejava per la platja de Torredembarra, al Tarragonès.

La Policia Local va detenir l'agressor, veí de Torredembarra, la nit del 2 d'agost. La víctima, una turista de 35 anys, passejava per la platja, poc després de mitjanit, quan un home la va arrossegar fins a l'aigua i va intentar ofegar-la, estrenyent-li el coll.

El detingut la va agredir sexualment i va intentar violar-la. Diverses persones van sentir els crits d'auxili de la dona i van trucar al telèfon d'emergències 112.

La Policia Local de Torredembarra va detenir l'home i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre la dona.

Després que l'home passés a disposició judicial, el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó, acusant-lo dels delictes d'agressió sexual i homicidi en grau de temptativa.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaMasclisme Drets humansAgressió sexual
Anar al contingut