La càmera del bar va gravar els lladres robant a la màquina escurabutxaques
La càmera del bar va gravar els lladres robant a la màquina escurabutxaques
Barcelona

A la presó, un grup que utilitzava tapes de claveguera per robar escurabutxaques

RedacccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat i enviat a la presó un grup que feia servir tapes de clavegueres per trencar els vidres de les portes dels bars i robar la recaptació de l'escurabutxaques en dos minuts.

La detenció dels tres homes, de 46, 27 i 21 anys, es va fer els dies 25 i 26 d'octubre. Els Mossos els relacionen amb sis robatoris comesos en un sol mes.

La investigació va començar per la denúncia de diversos casos de robatoris en una zona molt concreta del districte de Nou Barris de Barcelona. En tots els casos, els robatoris tenien característiques molt semblants.

 

Quan la investigació va identificar els suposats culpables, es va comprovar que tenien múltiples antecedents per robatoris semblants i que vivien en el mateix barri on es produïen els robatoris.

Els dies 25 i 26 d'octubre, els agents els van detenir quan estaven forçant els accessos en un bar. Quan els Mossos van entrar als seus domicilis, a Torre Baró, hi van trobar més de 9.000 euros, roba i eines utilitzades en els robatoris, passamuntanyes i diferents aparells electrònics.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Els detinguts van passar a disposició judicial el 27 d'octubre, i el jutge en va decretar l'ingrés a la presó.

 


 

 

Anar al contingut