Futbol

Vicente del Bosque convoca el blaugrana Munir El Haddadi per la selecció espanyola absoluta

Vicente del Bosque ha convocat el jove davanter del Barça B Munir El Haddadi per a la selecció espanyola absoluta davant de la baixa per lesió del davanter Diego Costa. Munir estava concentrat amb la selecció Sub-21.

Actualitzat

Vicente del Bosque ha convocat el jove davanter del Barça B Munir El Haddadi per la selecció espanyola absoluta davant la baixa per lesió del davanter Diego Costa. Munir estava concentrat amb la selecció Sub-21.

Costa ha abandonat la concentració de la selecció per una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra que es va produïr en el partit d'aquest dijous al vespre davant França. Una vegada a Madrid, els metges de la Federació han confirmat la baixa del davanter després de les proves fetes al jugador aquest mateix divendres.

El pròxim compromís de la selecció espanyola absoluta serà dilluns davant de Macedònia, en partit clasificatori per a l'Eurocopa del 2016. Si el jove jugador blaugrana debutés, això li impediria competir de forma oficial amb l'altra selecció que espera incorporar-lo: la del Marroc, d'on és originari el seu pare.

Munir estava a les ordres d'Albert Celades amb la Sub-21. Dijous van guanyar per 1 a 0 Hongria, en un partit de classificació per a l'Europeu de la seva categoria. El lloc del davanter dins d'aquest equip l'ocuparà Sandro Ramírez, company seu en el F. C. Barcelona B i autor del gol del triomf del primer equip del club davant del Vila-real.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut