Bàscara

Veïns de Bàscara tornen a tallar l'N-II l'endemà de l'enèsim accident mortal

A quarts de vuit del matí, una quarantena de veïns l'han tallat i hi han cremat palets.

RedaccióActualitzat
Protesta veïnal espontània a la carretera Nacional II, al terme de Bàscara. A quarts de vuit del matí, una quarantena de veïns l'han tallat i hi han cremat palets i pneumàtics per protestar per la mort, aquest dijous, d'una veïna d'aquest municipi en un accident a l'altura de Vilamalla. Mentre la circulació ha estat bloquejada, Abertis ha aixecat les barreres als peatges de Figueres i l'Escala.

L'alcalde de Bàscara, Lluís Lloret, no només s'ha mostrat comprensiu amb els veïns, que han exhaurit la paciència, sinó que s'ha sumat a la protesta. "Entenc perfectament la reacció de la gent, sóc totalment solidari", ha manifestat. Segons l'alcalde, fa anys que Bàscara espera una solució per a un "problema greu" que no arriba. "Els polítics hem estat incapaços de resoldre una cosa tan senzilla com fer passar els camions per l'autopista", assegura l'alcalde.

Els veïns de Bàscara ja han fet una protesta semblant aquest mateix dijous al vespre, en aquest cas al lloc de l'accident. El desdoblament d'aquesta via a les comarques de Girona és una reivindicació històrica a causa del gran nombre d'accidents que hi ha. La setmana passada va morir una persona a Vilademuls; el dia 16, un altre accident es va saldar amb cinc ferits; el dia 12, un motorista va quedar ferit greu a Caldes de Malavella, i l'11, hi va haver dos ferits a Tordera.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut