Imatge d'arxiu de la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar.
Imatge d'arxiu de la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar.
Lloret de Mar

Una vintena de detinguts a Lloret de Mar en una nova matinada d'aldarulls

Els Mossos d'Esquadra han detingut una vintena de persones a Lloret de Mar pels nous enfrontaments d'aquesta matinada en una discoteca de la zona d'oci d'aquesta població de la Selva, que han derivat en destrucció del mobiliari urbà a prop de la platja. La matinada de diumenge a dilluns passat, unes 400 persones, la majoria francesos i italians, es van enfrontar a la policia a la mateixa zona.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut una vintena de persones pels aldarulls protagonitzats per grups de joves que s'han enfrontat per entrar en una discoteca de la zona d'oci de la Riera de Lloret on actuava un discjòquei de moda.

Els fets han passat cap a les dues de la matinada, quan la policia ha obligat a obrir les portes del local, amb prop de 2.000 persones a dins, a causa de diverses lipotímies, causades per l'aturada de l'aire condicionat per un tall en el subministrament elèctric.

Segons han explicat els Mossos a Catalunya Ràdio, els joves s'han enfrontat entre ells i quan els han dissolt s'han dirigit cap a la platja per l'avinguda Just Marlès. Durant el trajecte han cremat mobiliari urbà com papereres i han trencat vidres, que és el moment en què s'han produït la vintena de detencions.

Avui hi ha prevista una compareixença de la patronal de l'oci nocturn, que ja ha anunciat que es presentarà com a part damnificada en el procés contra els provocadors dels aldarulls. La Fecasarm, però, s'ha mostrat contrària que s'obligui les discoteques a tancar més aviat, una de les mesures que estudia l'ajuntament de Lloret.

400 persones es van enfrontar a la policia

La matinada de diumenge a dilluns passat, unes 400 persones, majoritàriament turistes francesos i italians, es van enfrontar a la policia en aquesta mateixa zona d'oci nocturn de Lloret de Mar. El motiu dels incidents va ser una baralla entre dos grups de turistes. Un turista francès ha estat l'únic detingut per desordre públic, però ja està en llibertat amb càrrecs.
Anar al contingut