Widoit posa en contacte transportistes i empreses productores
Widoit posa en contacte transportistes i empreses productores
Vilagrassa

Una empresa catalana, pionera en la gestió de mercaderies en línia

Widoit, que és el nom de la plataforma, posa en contacte les empreses que tenen mercaderies per enviar i les que disposen de camions per fer transports. Ho fan sense intermediaris i això permet guanyar temps i estalviar diners als usuaris.

TV3Actualitzat
Un grup d'emprenedors han creat una plataforma a internet, amb seu a Vilagrassa, que posa en contacte les empreses que tenen mercaderies per enviar i les que disposen de camions per fer transports. Ho fan sense intermediaris i això permet guanyar temps i estalviar diners als usuaris. Actualment tenen uns 150 usuaris a tot Europa, però l'objectiu és arribar al miler en tres anys.

Widoit, que és com es diu la plataforma, permet fer la gestió del transport completament en línia per a carregaments de, com a mínim, un palet. El portal permet contractar el repartiment o la càrrega de mercaderies (funciona en els dos sentits) per carretera i a tot Europa, una idea pionera que neix en temps de crisi. "Optimitzem recursos, aconseguim el preu més econòmic en la transacció i la nostra empresa no hi interfereix, sinó que simplement posa en contacte les dues realitats", ha explicat Cesc Coll, gerent de Widoit.

El web ofereix a l'usuari fer el seguiment del viatge, valoracions de les empreses amb les quals es treballa, gestionar incidències o assegurar la mercaderia. L'empresa dóna feina a unes 35 persones, la majoria comercials que dominen totes les llengües que es parlen a Europa.
Anar al contingut