França

Tanca un web francès que cobrava entre 5 i 30 euros per fer els deures dels alumnes

Un mes després de la seva aparició, el web francès que oferia fer els deures dels estudiants de Primària i Secundària ha decidit abandonar la seva activitat. A través d'una carta penjada al web, el creador d'aquesta innovadora iniciativa demana disculpes als internautes en dubtar que el projecte respongui als seus valors. Segons explica, aquest web "no podrà contribuir de cap manera" a fer que les generacions futures siguin millors que les precedents. El web oferia fer els deures a un preu que oscil·lava entre els 5 i els 30 euros, segons la complexitat. L'aparició d'aquest web havia provocat l'escàndol i la polèmica entre el Ministeri d'Educació, els sindicats de mestres i les associacions de pares.

Actualitzat
El web disposava d'un equip de mestres i exalumnes que feien els deures i els lliuraven en un termini d'entre 24 i 72 hores. El pagament es podia fer per SMS, targeta de crèdit o altres sistemes, i els responsables del servei tornaran l'import de les comandes que ja havien rebut.

El web es diu faismesdevoirs.com. El seu creador, Stéphane Boukris, exalumne de la prestigiosa escola de comerç Essec, havia manifestat sentir-se orgullós d'haver creat el primer web d'aquesta mena al món. Una pàgina que, amb només un mes de funcionament, ja tenia diversos milers de preinscripcions.
Anar al contingut