Figueres

Torna a la normalitat l'escola de Figueres on es va rumorejar que una alumna tenia la grip A

Un rumor fals que una nena de 7 anys tenia la grip nova quan en realitat tenia la comuna va fer que 100 dels 250 alumnes del col·legi Pous i Pagès de Figueres no anessin a classe durant tres dies. Dilluns, el primer dia d'escola, els pares d'aquest centenar d'estudiants no els van deixar anar al centre per una por que al final va ser infundada. El centre ha recuperat ja la calma després d'aquests dies d'incertesa i preocupació.

Actualitzat
Un malentès va deixar les aules pràcticament buides al començament del curs escolar al col·legi Pous i Pagès de Figueres. Dilluns, el primer dia de classe, una mare va lliurar un justificant mèdic en què constava que la seva filla, de 7 anys i que feia segon de Primària, no anava a classe perquè tenia la grip.

Va començar llavors el rumor que una nena del centre tenia la grip nova i les mares i pares van començar a endur-se els petits del centre educatiu. El malentès va fer que 100 dels 250 alumnes no assistissin a l'escola durant tres dies.

El cas va requerir la intervenció de l'Ajuntament, que es va reunir amb els pares i mares i el professorat del centre per informar que la petita tenia la grip estacional i no la grip nova.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut