Joan Guirado a "Els matins" de TV3
Joan Guirado a "Els matins" de TV3
Barcelona

Un periodista acusat d'insultar la Policia Nacional demana ajuda per pagar la multa

Joan Guirado nega els fets i ha obert un compte corrent perquè tothom que vulgui l'ajudi a pagar una sanció que puja a 4.800 euros

RedaccióActualitzat

Joan Guirado, el periodista multat per, suposadament, haver insultat agents de la Policia Nacional durant un partit a Almeria el 2013 ha obert un compte corrent perquè tothom que vulgui el pugui ajudar a pagar els 4.800 euros de sanció que li han imposat.


El jove Joan Guirado nega els fets i denuncia que li han embargat el compte corrent i el cotxe. També diu que el jutge que porta el cas es vol declarar incompetent.

Els fets van passar el 22 de juny del 2013. Joan Guirado cobria un partit entre el Girona i l'Almeria i va fer fotografies als agents que requisaven estelades d'aficionats del club gironí.

Els policies el van denunciar per infringir la llei contra la violència en l'esport i asseguren que els va insultar dient-los "policia espanyola de merda". El periodista ho nega i assenyala que, des de llavors, ha viscut un malson.

També han obrert un pàgina al web prouabusos perquè altres persones que hagin passat per experiències semblants puguin fer-ho públic.

Anar al contingut