Alcanar

Un miler de persones protesten contra el projecte d'una planta i un magatzem de gas a Alcanar

Un miler de persones han protestat aquest diumenge al matí contra el projecte Castor, que té previst construir una planta terrestre de gas i un magatzem submarí entre Alcanar, al Montsià, i Vinaròs, ja a Castelló. La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia considera que el projecte és un risc per al medi, per a la salut de les persones i també per a l'activitat econòmica. Els manifestants han tallat la nacional 340 entre aquestes poblacions, cosa que ha provocat algunes retencions.

Actualitzat
Un miler de persones han volgut dir "adéu" al projecte Castor. I ho han fet d'una manera molt simbòlica, amb dol i una marxa fúnebre. A la comitiva hi han participat a prop de 300 vehicles i un miler de persones que s'oposen al projecte, entre ells membres de la Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia

La plataforma considera que el projecte és perjudicial per a la natura, la salut i també per al turisme, l'agricultura i la pesca. Insisteixen que només l'empresa i l'Ajuntament de Vinaròs estan a favor del projecte i diuen que la resta de municipis i entitats de la zona ho rebutgen.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut