Mèxic

Troben el cos d'una de les noies que va desaparèixer en un riu de Mèxic dimecres passat

Els equips de rescat han trobat el cos d'una de les noies catalanes que dimecres passat va desparèixer al riu, a Mèxic, amb la seva germana i dos catalans més. Es tracta de la jove Neus Terradas, de 23 anys i veïna de Cassà de la Selva. El cos sense vida de la jove ha estat localitzat cap a la mitja nit d'aquest divendres, les cinc de la tarda hora local.

Actualitzat
L'helicòpter que sobrevolava el curs del riu Tampaón ha trobat el cadàver a uns 10 quilòmetres d'on es va produir l'accident i l'ha traslladat fins a la localitat d'Aquismón, on ha estat identificat.

L'accident va passar dimecres al riu Gallinas, nom que adopta el tram superior del riu, quan la barca sense motor que utilitzaven els joves per creuar el riu va bolcar com a conseqüència del mal temps. Dos companys de Barcelona i el patró de l'embarcació van aconseguir sortir de l'aigua pels seus propis mitjans.

Els serveis de protecció civil mexicans han anunciat que reprendran les tasques de recerca per localitzar els altres tres joves catalans que encara continuen desapareguts, entre els quals hi ha Núria Terradas, germana de la víctima, Irene Carbó, també de Cassà de la Selva, i Francesc Espasa, veí de Lleida, que també viatjaven en l'embarcació que va bolcar.

El mal temps ha dificultat molt les tasques dels serveis de rescat, especialment per via aèria, tot i que els responsables de protecció civil del país han assegurat que la millora de les condicions meteorològiques en les últimes hores podria ajudar a agilitzar les feines de rescat.

Com a conseqüència de l'accident, el patró de la llanxa, un mexicà, ha estat detingut per desobeir les ordres de les autoritats que prohibien la navegació. La pràctica d'activitats al riu havia estat vedada per les fortes pluges dels últims dies.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut