V a Tortosa.
V a Tortosa.
Tortosa

Tortosa assaja la V de cara a la mobilització de l'11 de setembre a Barcelona

Aquesta mobilització que s'ha fet a Tortosa està encaminada a escalfar motors de cara a la gran V del pròxim 11 de setembre a Barcelona

RedaccióActualitzat

Les territorials de l'Assemblea Nacional Catalana de Jesús, Roquetes i Tortosa han convocat la primera mobilització encaminada a escalfar motors de cara a la gran V del pròxim 11 de setembre a Barcelona.

Concretament, un miler de persones han organitzat el primer assaig fent una V humana a la plaça Corona d'Aragó, de Tortosa, i les carreteres de Roquetes i l'avinguda de Jesús.

L'acte "Vine a fer la V, votar depèn de tu", s'ha iniciat amb concentracions a Roquetes, segregada oficialment de Tortosa el 22 de març de 1850, a Jesús, antic barri i pedania de Tortosa, constituïda el 1994, i a la mateixa capital del Baix Ebre. Les manifestacions han sortit d'aquests municipis i han anat en cercavila fins a la plaça Corona d'Aragó de Tortosa per formar la V.

Els manifestants han aixecat unes cartolines blaves perquè han sumat la lluita contra el transvasament a la reclamació de poder votar el 9 de novembre.

Seguidament s'ha hissat una gran estelada i diferents parlaments han tancat l'acte.

L'objectiu final

L'Onze de Setembre, l'ANC ha convocat a Barcelona una gran mobilització per formar una V de Via, Voluntat i Votar, a Barcelona, a la Diagonal i a la Gran Via confluint a la plaça de les Glòries Catalanes. Durant l'estiu es faran, entre altres activitats, actes regionals amb grans mosaics dirigits a diversos líders mundials.

 

 

Anar al contingut