Barcelona

S'incorporen dotze nous graus universitaris

Un dels graus incorporats aquest curs permet estudiar assignatures de diferents carreres per poder triar amb més seguretat els estudis que es volen seguir

RedaccióActualitzat

Aquest curs s'amplia l'oferta de carreres universitàries. S'incorporen dotze graus superiors que se sumen al mig miler de titulacions que ja hi havia. Els graus nous permeten matricular-se a assignatures de diferents carreres.

Actualment, en el conjunt del sistema universitari hi ha 230.000 estudiants de grau, cicles i màsters en les 12 universitats catalanes. Una de les estudiants explica: "Aquest any he decidit estudiar el grau obert, en Dret i Traducció, perquè m'oferia la possibilitat de començar dues carreres que m'interessen alhora, sense haver de passar un any fent Dret i després un altre any fent Traducció per poder-les comparar totes dues."

Els 22 estudiants que s'han matriculat en el grau obert de la UPF fan assignatures de dues o tres carreres diferents. La idea és que les puguin provar i conèixer-les millor per triar més convençuts al segon curs. 

Un altre dels graus que s'estrena aquest any és el de videojocs a la UPC, íntegrament en anglès. No és de preu públic -cada curs costa 6.000 euros- però, tot i això, la demanda per matricular-s'hi ha estat molt alta. Ciències del Mar, Turisme Internacional o Animació són algunes de la dotzena de noves titulacions que arrenquen aquest curs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut