París

Sarkozy, hospitalitzat després de desmaiar-se quan practicava esport al palau de Versalles

El president francès, Nicolas Sarkozy, ha estat hospitalitzat aquest diumenge després de trobar-se malament quan practicava esport. Sarkozy, que es va desmaiar mentre feia jòguing al palau de Versalles, on passava el cap de setmana, està en observació, però tot sembla indicar que es troba bé.

Actualitzat
El president francès, de 54 anys, conegut pel fet de tenir una activitat molt intensa i ser amant de l'esport, va perdre la consciència per uns moments aquest diumenge, i un helicòpter militar el va traslladar a l'Hospital de Val-de Grace, prop de París, on l'han sotmès a tota mena de proves.

Sarkozy ha passat la nit a l'hospital, en observació, i li continuaran fent proves per esbrinar l'origen del mareig. Segons un comunicat de l'Elisi, però, totes les proves que li han fet fins ara han donat resultats normals. De fet, el president ja ha pogut parlar amb els seus col·laboradors per posar-se al dia de l'actualitat política.

A França, la salut dels caps d'estat és una qüestió sensible, sobretot després que el càncer de l'expresident socialista François Mitterrand s'amagués durant anys.
Anar al contingut