Madrid

Sáenz de Santamaría: "El govern no ha pres cap decisió sobre el rescat"

Preguntada sobre el pla de rescat, la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat que ara treballen els avaluadors internacionals i que fins que no acabin no hi haurà ni més xifres ni cap decisió del govern sobre aquesta qüestió.

RedaccióActualitzat
Preguntada sobre el pla de rescat i comminada a respondre "sí o no" en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, li ha respost al periodista que inaugura la roda de premsa tipus test i, fet el comentari en to de broma, ha assegurat en aquests moments estan treballant els avaluadors internacionals independents i el Fons Monetari Internacional.

Per tant, ha dit que "el govern ha de respectar els procediments abans d'abordar les xifres". Sáenz de Santamaría ha afegit que el govern anunciarà la seva posició respecte a un possible rescat quan tingui aquestes dades i ha assegurat que "no hi ha decisions preses perquè encara no tenim les dades dels avaluadors".

Pel que fa a la quantitat límit per damunt de la qual caldrà demanar ajut a Europa, la vicepresidenta ha respost que ella no parlarà de xifres ni en donarà cap més per no contribuir al ball de números i perquè cal esperar a les avaluacions externes.

La vicepresidenta també ha dit que no li consta que hi hagi cap reunió prevista per a aquest cap de setmana, ni presencial ni "cibernètica".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut