Barcelona

Rosa Regàs guanya el Premi Biblioteca Breve amb "Música de cámara"

La novel·la narra la història d'un amor truncat entre una dona d'herència republicana i un jove de classe alta en la postguerra barcelonina. El premi, que convoca l'editorial Seix Barral, està dotat amb 30.000 euros.

RedaccióActualitzat
L'escriptora Rosa Regàs ha guanyat el Premi Biblioteca Breve 2013, que convoca l'editorial Seix Barral, amb "Música de cámara". Situada en la postguerra a Barcelona, la novel·la narra la història d'un amor truncada entre una dona d'herència republicana i un jove de classe alta.

El jurat, format en aquesta edició per José Manuel Caballero Bonald, Pere Gimferrer, José María Guelbenzu, Elena Ramírez i Clara Usón, considera que la novel·la mostra l'ambient d'una època asfixiant i recapacita sobre les conseqüències que va tenir el pas cap a la transició. El premi està dotat amb 30.000 euros.

Nascuda a Barcelona el 1933, Regàs té una llarga trajectòria literària i ha rebut diversos premis, com el Nadal per "Azul", el Ciutat de Barcelona per "Luna Lunera" i el Planeta per "La canción de Dorotea".

Anar al contingut