L'elenc d'actors que protagonitzen la nova sèrie de TV3 "Divines".
L'elenc d'actors que protagonitzen la nova sèrie de TV3 "Divines".
Sant Joan Despí

Rosa Maria Sardà torna a la televisió amb Verónica Forqué a "Divines", la nova sèrie de TV3

L'actriu Rosa Maria Sardà torna a la televisió per protagonitzar al costat de Verònica Forqué la nova sèrie de TV3 "Divines". Es tracta d'una comèdia, dirigida per Pol Mainat, que s'emetrà la pròxima temporada en "prime time". La trama gira al voltant de dues amigues excèntriques molt diferents, d'uns seixanta anys, que volen sentir-se útils. Una sèrie en la qual també apareixeran Ferran Rañé, Edu Soto i Vicenta N'dongo, entre d'altres. A més, hi haurà convidats puntuals, com Josep Cuní, Ramon Pellicer o Núria Espert.

Actualitzat
Rosa Maria Sardà torna a la televisió després de cinc anys per protagonitzar al costat de Verònica Forqué "Divines". La comèdia, una producció de TV3 en col·laboració de Gestmusic Endemol i TV Flash, és una de les estrenes del "prime time" que es començarà a emetre la pròxima temporada i que es rodarà a Barcelona fins ben entrat l'estiu. Una sèrie que, segons el director executiu de Gestmusic, Josep Maria Mainat, "trencarà motlles".

A banda de Sardà i Forqué, també la protagonitzen els actors Ferran Rañé, Edu Soto, Vicenta N'dongo, Pol Mainat, Marcos Rubio i Katia Klein. A més, hi haurà convidats puntuals, com Núria Espert, Josep Cuní, que interpretarà un crític d'art o Ramon Pellicer que donarà vida a un metge.

La trama gira al voltant de dues amigues excèntriques molt diferents, però complementàries, que, tot i fregar la seixantena, viuen amb l'entusiasme de dues adolescents. No tenen problemes econòmics o almenys no en parlen mai. Però sí que tenen el problema de sentir-se transparents en una societat en què sembla que ja no compten per res. Abominen l'avorriment i fan el que poden per combatre la rutina. En aquest sentit, la Mimí i la Piluca volen fer de cada dia una cosa diferent i brinden constantment per la vida, tot convivint amb les seves petites i grans obsessions que les fan entranyables, humanes i, en definitiva, divines.

En cada capítol les bones intencions de les dues protagonistes les duran a "salvar" alguna cosa segons el seu peculiar criteri. Com dues "superheroïnes" s'enfrontaran a missions utòpiques i causes perdudes. Aquesta aventura serà la columna vertebral de cada història, al voltant de la qual giraran la resta de personatges.


Anar al contingut