Futbol

Carles Rexach presenta el seu llibre "Ara parlo jo" ple d'anècdotes de la seva vida dedicada al futbol

Carles Rexach ha presentat el seu llibre "Ara parlo jo", en què el tècnic i comentarista de Televisió de Catalunya explica les seves vivències en el món del futbol d'elit. El popular Charly repassa un munt d'anècdotes i també entra a fons a comentar l'actualitat blaugrana. De fet, en la presentació, s'ha referit al cas de Ronaldinho, que dóna per tancat i irreversible. El llibre està editat per Bernat Soler, periodista i director del programa esportiu "Els millors anys de la nostra vida" de Catalunya Ràdio.

Actualitzat

"Ara parlo jo" és l'autobiografia de Charly Rexach, de les seves vivències i anècdotes, des dels seus inicis com a futbolista, després com a entrenador, passant per l'època del Dream Team i acabant per la relació amb Johan Cruyff. Entre d'altres coses, de Cruyff en critica que actuï condicionat per la seva dona Danny i per la família d'ella, els Coster.

Rexach ha aprofitat la presentació del llibre per parlar de la situació del Barça. Rexach considera que el Barça té equip per guanyar la lliga i la Copa, malgrat la polseguera que aixeca el tema Ronaldinho, que Rexach dóna per tancat i irreversible. "Era dels que creia que es podia reconduir (la situació de Ronaldinho), però ara tothom hi posa cullerada i aquesta és la mateixa", ha assegurat l'exjugador i extècnic del Barça.

Anar al contingut