Madrid

Ressò mundial d'#acampadasol i #spanishrevolution

Les etiquetes creades per parlar de l'acampada espontània a la Puerta del Sol de Madrid i les concentracions de diumenge arreu de l'Estat han tingut un fort ressò al Twitter.

Actualitzat
L'etiqueta #acampadasol s'ha convertit en tema del moment a la xarxa de microblòguing a escala mundial, arribant fins i tot a la primera posició en la llista dels "trending topics", els deu temes més comentats.

A Espanya es troba en primer lloc, mentre que #spanishrevolution és la segona etiqueta més usada a l'hora de piular al Twitter, i la tercera és #nonosvamos, sorgida justament arran del desallotjament.

El fenomen ha crescut com una bola de neu des que diumenge van arrencar les protestes en seixanta ciutats espanyoles promogudes per la plataforma "Democràcia real, ja!". Els usuaris de Twitter s'han bolcat a mostrar el seu suport a aquest moviment a través de les seves piulades i han contribuït de forma decisiva a difondre-la i informar-ne.

A més, s'ha habilitat un servei de vídeos que ha permès seguir en directe la concentració a la Puerta del Sol.

La majoria dels missatges difosos coincideixen a mostrar el cansament i l'enuig cap a la classe política i la banca.

Algunes de les piulades apunten: "Tenim raons pures, tenim bons motius per lluitar; tenim les mans dures, tenim bons motius per guanyar", "Alternança no és igual a democràcia", "La banca sempre guanya i no em dóna la gana!
Anar al contingut