Vila-seca i Salou

Port Aventura estrena Shambala, la muntanya russa més alta d'Europa

Port Aventura ja és el sostre dels parcs d'atraccions europeus. El recinte ha estrenat la muntanya russa més alta de tot el continent. Es diu Shambala i fa 76 metres d'altura. L'atracció està situada a la zona temàtica de la Xina, al costat de la que fins ara era la joia de la corona del parc, el Dragon Khan. El projecte s'inclou en una nova àrea temàtica, la de la serralada de l'Himàlaia.

RedaccióActualitzat
Port Aventura ha inaugurat a les tres del migdia d'aquest dissabte l'atracció que està cridada a ser a el seu nou reclam principal. Es tracta de la muntanya russa més alta d'Europa, amb 76 metres d'alt. A més, té una baixada de rècord a 134 quilòmetres per hora i la caiguda més llarga del continent, amb 78 metres.

Shambhala s'ha acabat de construir fa tres setmanes i és la icona d'una nova àrea temàtica de 14.000 metres quadrats que recrea el regne de Buthan i la serralada de l'Himàlaia reproduint la seva arquitectura i la seva cultura.

Les obres han durat nou mesos i han comportat una inversió de 25 milions d'euros, la més gran que ha fet l'empresa des que es va inaugurar el parc, l'any 1995.

Un dels primers a provar-la ha estat el president de la Generalitat, Artur Mas, que ha fet el trajecte inaugural.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut