Captura de pantalla del tuit del PPC del Masnou.
Captura de pantalla del tuit del PPC del Masnou.
Masnou

Polèmica per un tuit del PP del Masnou amb una imatge que amenaça el president Artur Mas

El perfil de twitter del PP del Masnou va publicar una imatge que amenaça el president Artur Mas

RedaccióActualitzat

Un tuit del PP del Masnou omple de polèmica les xarxes socials. En el missatge s'amenaça el president Artur Mas si convoca la consulta. Els populars han esborrat el tuit, han demanat disculpes i han atribuït l'error al seu gestor de Twitter, Hootsuite. Tot i això, nombrosos internautes demanen responsabilitats.

El compte de Twitter del PP de Masnou va publicar aquest dissabte al vespre un missatge en què es preguntava: "Si Artur Mas saca las urnas el 9-N ¿Qué método te parece más efectivo para que entre en razón?". El text anava acompanyat d'una imatge en què es pot veure el president envoltat d'armes i firmada per Fuerza Nacional, un grup ultra.

El tuit ja no es pot trobar en el perfil, però a la xarxa en corren moltes captures de pantalla:

 

Hores després, el PP del Masnou ha esborrat el tuit i ha publicat un missatge de disculpa a les xarxes socials on assenyalava Hootsuite com a origen del problema:

 

Però Hootsuite, una de les eines de gestió de Twitter, ha negat cap responsabilitat en l'assumpte i ha demanat una rectificació al PP:

 

Queixes a Europa i al Congrés

També a través de les xarxes socials, l'eurodiputat de CiU Ramon Tremosa ha anunciat que posarà el contingut del tuit del PP del Masnou en coneixement del la Comissió Europea

 

El diputat de CiU Pere Macias ha explicat que farà el mateix al Congrés espanyol

 

Anar al contingut