El tenor espanyol en un moment de la representació (Foto: EFE)
Domingo va rebre 15 minuts d'ovació d'un públic molt crític amb el director d'orquestra. (Foto: EFE)
Milà

Plácido Domingo torna als escenaris després de superar un càncer de còlon

La Scala de Milà ha celebrat amb 15 minuts d'ovació el retorn als escenaris de Plácido Domingo, després de superar un càncer de còlon. El tenor ha protagonitzat durant tres hores "Simon Boccanegra", de Giuseppe Verdi, aquesta vegada com a baríton. Les representacions es van haver de suspendre a Tòquio fa un mes i mig perquè Domingo va notar unes molèsties a l'abdomen que, finalment, van resultar ser un càncer. El cantant líric, de 69 anys, diu que no es retirà mentre la veu li funcioni, i es considera molt afortunat per haver sobreviscut a la malaltia. El "Simon Boccanegra" de Plácido Domingo arribarà al Teatro Real de Madrid al juliol.

Actualitzat
Domingo va ser sens dubte un dels intèrprets de l'òpera de Verdi més aplaudits per un públic molt crític, que va dedicar xiulets al director d'orquestra, l'argentinoisraelià Daniel Barenboim. Després de saldar amb èxit la seva tornada als escenaris, el tenor espanyol Plácido Domingo parla del càncer de còlon del qual va ser operat fa una mica més d'un mes com alguna cosa ja passada i després del qual no pensa retirar-se, almenys fins que no l'hi dictamini la veu. Sí que s'ha convertit, però, en un fervent seguidor de la prevenció i assegura que a partir d'ara "no deixaré de recomanar a tothom que es faci els exàmens pertinents".

Després d'aquest aclamat retorn, a Domingo li queden per davant set representacions més del "Simon Boccanegra" a l'Scala, fins al 7 de maig. Després recalarà en el Teatre Real de Madrid amb la mateixa obra, amb la qual ja ha passat per la Royal Opera House de Londres, entre altres places operístiques.
Anar al contingut