Barça

Piqué: "Mai, mai li discutiré una decisió a Guardiola"

Gerard Piqué va restar transcendència a quedar-se fora de la convocatòria davant el Bayer Leverkusen i va assegurar acatar qualsevol decisió tècnica que prengui Pep Guardiola, tot i que aquesta suposi enviar-lo a la grada en més d'un partit. "Guardiola m'ha donat l'oportunitat de jugar a l'equip més gran de la història i li ho agrairé sempre. Mai, mai li discutiré una decisió", va declarar Piqué, que ha renovat com a imatge de la firma Mango per a la seva col·lecció de moda masculina de primavera-estiu. A més, el defensa blaugrana va insistir que el millor per al Barça seria la continuïtat del tècnic.

Actualitzat
El defensa blaugrana va voler restar importància al que va passar a Leverkusen: "Va ser una decisió tècnica. A tots ens ha tocat ser a la grada alguna vegada. Ell decideix i nosaltres respectem", va dir.

A més, es va mostrar convençut que aquest Barça seguirà fent història, si Guardiola finalment decideix renovar. "El míster ens ha donat molt. És la clau d'aquest equip. Si Guardiola continua, podrem seguir fent grans coses", va assegurar.

Si la continuïtat del de Santpedor depèn del rendiment dels seus jugadors, Piqué creu que llavors seguirà. "Per la nostra part, nosaltres sempre ho donem tot. I crec que ell està molt orgullós de nosaltres, perquè així ho ha expressat moltes vegades", va indicar.

Després de la golejada contra el València (5-1), l'equip ha recuperat les seves millors sensacions i Piqué encara està convençut que és possible remuntar els deu punts de desavantatge amb el Reial Madrid i reeditar el títol de Lliga. "Crec que hem d'intentar guanyar tots els partits, sumar de tres en tres i així mantenir-nos vius fins al final. Si seguim guanyant, jugant bé, no sé si guanyarem la Lliga, que està molt difícil, però alguna oportunitat tindrem", va sentenciar Piqué, que va afegir que l'obligació de l'equip és "mantenir viva l'esperança" amb partits com el de València.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut