Barcelona

Pepe Rubianes anuncia que té càncer de pulmó

L'actor Pepe Rubianes ha anunciat que suspèn les funcions i la gira del seu últim espectacle, "La sonrisa etíope", perquè li han diagnosticat un càncer de pulmó. L'actor ha suspès la seva activitat professional per un període de sis mesos per poder fer el tractament. "La sonrisa etíope" s'estava representant amb èxit de públic al Club Capitol de Barcelona i tenia previst sortir de gira aquest estiu, amb més de 60 actuacions ja programades per Catalunya, Andorra i Mallorca. Fins aquest diumenge havien vist l'obra més de 41.000 espectadors en 83 actuacions, amb una ocupació del 100% de l'aforament.

Actualitzat

La productora de l'artista, Fila 7, ha informat que Pepe Rubianes ha hagut de suspendre de manera immediata les funcions de "La sonrisa etíope" a causa del càncer de pulmó que pateix. Els metges li van diagnosticar la malaltia divendres passat i aquest dilluns mateix ja comença un tractament de quimioteràpia.

L'actor deixarà d'actuar durant 6 mesos, amb la intenció de recuperar-se plenament i reprendre les funcions de l'espectacle com més aviat millor, segurament el proper mes de desembre. Fins diumenge passat, el muntatge que l'artista representa actualment al Club Capitol ja comptabilitzava més de 41.000 espectadors en 83 actuacions, amb una ocupació del 100% de l'aforament.

Arran de la malaltia, l'actor també ha hagut de cancel·lar la gira de "La sonrisa etíope" que tenia prevista fer l'estiu que ve, amb més de 60 actuacions per Catalunya, Andorra i Mallorca. Entre les ciutats previstes en la gira, Mataró, Sitges, Cardedeu, Tarragona, Granollers, Manresa, Lleida, Girona, l'Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Mollerussa, Andorra la Vella i Palma de Mallorca.

Anar al contingut