Barcelona

Pedro J. Ramírez: "El que va començar fa 500 anys també es pot acabar"

El controverit exdirector del diari "El Mundo" diu a Catalunya Ràdio que la unitat d'Espanya és perfectament reversible.

RedaccióActualitzat

Pedro J. Ramírez continua tan polèmic com sempre. L'exdirector del diari "El Mundo", però, marca un punt d'inflexió en el seu discurs antisobiranista i preveu la possibilitat que Catalunya s'independitzi.

Pedro J. es mulla en una entrevista a "El suplement de l'estiu" de Catalunya Ràdio.

Durant l'entrevista, el periodista deixa anar frases com "El problema és Espanya". Argumenta que "Catalunya és un símptoma".

En una frase que pot resultar molesta tant per als sectors sobiranistes com per a l'unionisme, Pedro J. considera que "el que va començar fa 500 anys també pot acabar un bon dia".

Pedro J. assegura que la prova del grau de democràcia a Espanya va vinculat a una reforma constitucional.

Tot i aquest discurs, l'exdirector del diari "El Mundo" s'apunta a l'argument econòmic: "Estic segur que si l'economia torna a funcionar com a conseqüència de què deixem d'arrossegar les administracions superposades, serà prou atractiu perquè ningú vulgui marxar".

L'influent periodista entre gran part de la classe política espanyola va ser destituït de la direcció d'"El Mundo" fa cinc mesos.  

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut