El president de la Generalitat, Artur Mas, amb Xavier Trias i Boi Ruiz, participant a l'acte central del "Mulla't per l'escleros…
El president de la Generalitat, Artur Mas, es capbussa en l'acte central del "Mulla't per l'esclerosi". (Foto: ACN)
Barcelona

Participació rècord a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", amb més de 630 piscines adherides

Més de 630 piscines s'han adherit aquest any a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", tot un rècord de participació. L'acte central s'ha fet a Barcelona, i voluntaris, polítics i actors hi han assistit activament.

RedaccióActualitzat
Catalunya es refresca per l'esclerosi faci sol o no en faci. Com cada any, el país s'ha bolcat a aquesta campanya solidària amb els afectats per aquesta malaltia.

Des del 1994 la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple reuneix milers de persones a les piscines catalanes. L'edició d'aquest any es recordarà per dues coses: per una xifra rècord i per ser l'últim any abans de l'obertura d'un nou centre de gestió de la malaltia. La del 2012 és l'última capbussada abans no s'obri el centre de gestió compartida que posaran en marxa la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Hospital de la Vall d'Hebron, a la tardor.

Aquesta edició també es recordarà perquè hi han participat més piscines que mai. 633 instal·lacions s'han sumat a campanya, 13 més que l'any passat. L'acte central s'ha fet a Barcelona, i voluntaris, polítics i actors hi han assistit activament.

L'organització ha destacat l'èxit de participació en aconseguir que la gent es mulli, una vegada més, per una malaltia que afecta unes 6.000 persones a Catalunya, majoritàriament dones.
Anar al contingut