Moment en què un tècnic es disposa a desconnectar el senyal de Nou Ràdio.
Moment en què un tècnic es disposa a desconnectar el senyal de Nou Ràdio.
València

Nou Ràdio també posa fi al seu desafiament

RedaccióActualitzat

Els treballadors de Nou Ràdio també s'han resistit a l'ordre de tancament del govern valencià buscant alternatives per emetre al senyal que estava tallat des de la mitjanit. Finalment, però, han acatat la decisió i han començat a abandonar de manera voluntària les instal·lacions de la seu, a l'avinguda Blasco Ibáñez de València.

A mitjanit, l'emissió per antena emmudia. La primera alternativa per continuar fent sentir la seva veu va ser la d'internet, connectant amb el programa especial que s'estava emetent per Canal 9. A primera hora del matí han aconseguit tornar a l'antena aprofitant el senyal del canal musical del grup. Aquesta emissora no havia deixat d'emetre en cap moment i els treballadors ho han aprofitat per difondre una programació pròpia.

A les 12.35, poc després que es fes efectiu el tancament per la força de Canal 9, han decidit rendir-se a l'evidència. La policia que custodiava les dependències de Nou Ràdio no ha rebut cap ordre de desallotjament, però els treballadors han començat a sortit de la instal·lació.
Anar al contingut