Madrid

Mourinho arriba al Madrid per quatre temporades i motivat per les frustracions de l'equip blanc

José Mourinho ha estat presentat aquest migdia com a nou entrenador del Reial Madrid per les quatre pròximes temporades, acompanyat de Jorge Valdano, director general del club blanc. El tècnic portuguès, que agafa el relleu de Pellegrini a la banqueta, ha explicat que la seva motivació per entrenar aquest equip ha estat "la seva història, les seves frustracions i les espectatives de guanyar", a més ha assegurat que té plena confiança en els seus nous jugadors i està convençut que ells també la tenen en ell. El portuguès ha assegurat que no és "antibarcelonista".

Actualitzat
L'antídot de Florentino Pérez per contrarestar els èxits del Barça de Pep Guardiola ja és a Madrid. José Mourinho ja és oficialment el nou tècnic del club blanc. L'han presentat aquest migdia, enmig d'un gran enrenou mediàtic.

"Sóc un entrenador amb molta autoestima i autoconfiança", ha dit Mourinho, que no arriba al Reial Madrid amb cap altre objectiu que guanyar. I és que el tècnic portuguès ja mana al club blanc. Aquest migdia, després de signar el contracte que el vincula al club blanc les properes quatre temporades, ha estat presentat amb la pretensió que trenqui la sequera de títols, que acumula dos anys sense guanyar res i encadenant fracassos a la Champions. El tècnic portuguès no ha volgut una presentació galàctica, i és per això que ha estat presentat de forma modesta davant els mitjans de comunicació, això sí, amb la presència de 280 periodistes acreditats. L'acte s'ha fet a la sala de premsa de l'estadi Santiago Bernabéu.

A Mourinho no l'ha acompanyat el president Florentino Pérez, sinó Jorge Valdano, com si es volgués escenificar l'entesa, tot i les diferències estilístiques, entre el nou tècnic i el director general madridistes. Després d'arrasar amb el triplet a l'Inter, Mourinho ha dit que l'ha seduït la necessitat del Madrid de guanyar i que espera respondre a les expectatives.

El tècnic assegura que és un amant dels reptes importants, i aquest, sens dubte, n'és un. A més, ja ha deixat caure que li agrada envoltar-se dels millors, ja que "un entrenador sense una gran estructura no és un gran entrenador". Però com és lògic, també ha parlat del que serà el màxim rival, el Barça, i ha assegurat que ell no és "antibarcelonista". Mourinho ha firmat per 4 temporades, a raó de 10 milions d'euros per cadascuna.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut