La Palma de Cervelló

Mor un home en caure-li a sobre un arbre mentre tallava llenya al costat d'una residència d'avis

Un home ha mort i un altre ha quedat ferit a la localitat de la Palma de Cervelló en caure'ls a sobre un arbre com a conseqüència del temporal de vent que afecta Catalunya, han informat fonts policials. La víctima i el ferit estaven ajudant a retirar branques d'arbres caiguts com a conseqüència del vendaval en una zona boscosa d'aquesta localitat de l'àrea metropolitana de Barcelona quan els ha caigut a sobre un pi, que els ha causat la mort a un d'ells i ferides de consideració a l'altre.

Actualitzat
Pel que sembla, diversos veïns d'aquesta població han decidit retirar branques i trossos d'arbres que havien caigut als camins i al costat d'alguns habitatges quan una forta ràfega de vent ha tombat un pi, que ha caigut sobre aquests dos homes.

Aquesta és la cinquena víctima mortal del temporal de vent a Catalunya aquest dissabte, ja que quatre menors d'entre 9 i 12 anys han mort en enfonsar-se les grades d'un camp de beisbol municipal a Sant Boi de Llobregat.

A les cinc víctimes mortals d'aquest dissabte s'hi ha de sumar la dona que va morir divendres a Barcelona en caure-li a sobre un mur que es va ensorrar com a conseqüència de la ventada.
Anar al contingut